Lakossági ügyfeleinknek szóló ajánlatok

Legegyszerűbb internet megoldás otthonra! Otthonodban bármely internetre alkalmas eszköz esetén használható, nem igényel kábelezést, csak egy konnektorra van szükség, 4G kültéri lefedettség, szinte az egész ország területén.

Részletes információval kollégáink szolgálnak a +36 – 70 – 600 – 9000 telefonszámon.

0
+
Elégedett Ügyfél
0
+
Előfizetés
0
+
Alkalmazott

Aktív közösség

Nem csak üzlethálózatunkban és telefonon, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapunkon érsz el minket, hanem aktívan részt veszünk híreinkkel és követőinknek nyújtott információkkal Facebook oldalunk építésében is. Látogass el oda is!

Kapcsolatfelvétel

Ha nyitvatartási időn kívül kerestél minket, de nem értél el, ne csüggedj! Írj nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon, és nyitás után munkatársunk rövid időn belül visszahív!

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakori kérdéseiteket összegyűjtöttük és itt elolvashatod válaszainkat:

Minden előfizető csak a saját számlájának a fizetéséért vállal kezességet.Nemfizetés esetén csak az érintett előfizető szerződése szűnhet meg – a Tiéd nem.
Igen. Minden mobilflottás tarifánk esetében percdíjmentes az egymás közötti korlátlan beszélgetés. Tény, hogy van tarifa, ahol ennek az opciónak minimális felára van, azonban új percdíjaid ezzel együtt is rendkívül kedvezőek lesznek.
Mobilflotta-tarifáink egy részénél nem kerülhető ki a telefonadó. Egy másik részénél valamilyen szolgáltatás (pl. internet) igénybevételével kiváltható a telefonadó, de az esetek zömében egyáltalán nincs.
Igen, legalább olyan kedvező áron, mintha publikus díjcsomagra vállalnál hűségidőt valamelyik szolgáltató üzletében. Viszont vedd figyelembe, hogy némelyik mobilflotta csomag olyan kedvező, hogy cserébe le kell mondani a kedvező árú készülék vásárlásáról.
Mi előzetesen leegyeztetjük az adatokat , így számodra futárszolgálat viszi ki a kért szolgáltatást vagy terméket, Te csak aláírod és kész. Ennyire egyszerű!

Van további Kérdésed ?
Nézd meg a többi összegyűjtött választ!

Gyors Információk

Gyorsan szeretnél információhoz jutni? Hívd nyitvatartási időben bátran munkatársainkat, akik teljeskörű tájékoztatást fognak nyújtani valamennyi szolgáltatásunkkal, termékünkkel kapcsolatban.