Kérdésed van? Először nézz körül itt!

Minden előfizető csak a saját számlájának a fizetéséért vállal kezességet.Nemfizetés esetén csak az érintett előfizető szerződése szűnhet meg – a Tiéd nem.
Igen. Minden mobilflottás tarifánk esetében percdíjmentes az egymás közötti korlátlan beszélgetés. Tény, hogy van tarifa, ahol ennek az opciónak minimális felára van, azonban új percdíjaid ezzel együtt is rendkívül kedvezőek lesznek.
Mobilflotta-tarifáink egy részénél nem kerülhető ki a telefonadó. Egy másik részénél valamilyen szolgáltatás (pl. internet) igénybevételével kiváltható a telefonadó, de az esetek zömében egyáltalán nincs.
Igen, legalább olyan kedvező áron, mintha publikus díjcsomagra vállalnál hűségidőt valamelyik szolgáltató üzletében. Viszont vedd figyelembe, hogy némelyik mobilflotta csomag olyan kedvező, hogy cserébe le kell mondani a kedvező árú készülék vásárlásáról.
Mi előzetesen leegyeztetjük az adatokat , így számodra futárszolgálat viszi ki a kért szolgáltatást vagy terméket, Te csak aláírod és kész. Ennyire egyszerű!
Ennek száma korlátozott és függ a választandó tarifától. Előzetes konzultáció után pontos számot tudunk Neked mondani. De megsúgjuk, sok minden megoldható...
Nincs, ez a szolgáltatás díjmentes, ez törvényi előírás. Viszont vedd figyelembe, hogy a kártyacserének általában van díja. Ennek mértéke szolgáltatóként változik.
Az ügyfél szerződik, és ő kapja a számlát is.
Nem minden esetben, az adott szerződésed tarifa váltási szabályait kell betartani.
Nem minden esetben.
Azoknál a tarifacsomagoknál, ahol hűségnyilatkozatot írsz alá, amíg a hűségidő tart, a percdíj ugyanannyi marad.
Természetesen van rá lehetőség. Elegendő annál a szolgáltatónál jelezni a számhordozási szándékot, ahova a számodat hordozni szeretnéd. A számhordozás ideje is lerövidült, akár 2 munkanap alatt lebonyolódik a hordozás ha nincs számlatartozás, hűségszerződés, és pontosak az adatok.
A mobilflottába történő csatlakozá általában 24 óra. Ez a flottafüggően változik.
Személyes adatok,további szerződések visszaküldése.
Aláírási címpéldány, cégvezető személyi igazolványa és lakcímkártyájára. további szerződések visszaküldése
Bizonyos csomagokban van internet opció. Ezek kötelező elemként vannak feltüntetve akkor is kell “használni” ha ténylegesen nincs rá szükség. Ezek lemondására nincs lehetőség.
Mivel a telefonflották célja az, hogy a benne levő mobilosok egymással ingyen, más irányba kedvezőbb díjakon beszéljenek, ezért a mobilpercdíjak jobbak a normál (publikus) árakhoz képest. Olcsó percdíj és olcsó telefon nem megy egyszerre, valahol a szolgáltatónak is be kell hozni a működési költségét. A publikus előfizetésnél a flották percdíjaihoz képest két-, vagy háromszoros áron beszélsz, általában perc alapon, így a készülék árát, amit 1 Ft-ért, vagy olcsón adtak, azt a beszélgetéseiddel fizeted ki. Számolj!
A csomagok többségénél részben vagy teljes egészében lebeszélhető. A pontos adatokat az adott mobiltarifa csomag adatlapja írja le.
Persze! Ha tudod a flotta nevét, vagy ismered a díjait is, írd meg nekünk és mi megtaláljuk. Könnyen lehet, hogy benne van a kínálatunkban, csak más néven. Vagy ha nem kezeljük akkor megpróbálunk segíteni, hogy eljuss a kapcsolattartóhoz.