MIÉRT JÓ VODAFONE FLOTTÁSNAK LENNI?

Korlátlanul beszélhetsz belföldön

minden lakossági Vodafone mobil előfizetővel.

Adatkeretedet könnyen bővítheted

My Vodafone alkalmazáson keresztül megvásárolható adatopciókkal.

Alacsony havidíjakon, kedvező percdíjakkal beszélhetsz

A fenti tarifacsomagok mellett bármely lakossági Red, GO, Family és You csomagok is elérhetőek flottán belül, megtartva a flottán belüli díjmentes belföldi beszélgetést. Az e-Pack szolgáltatásunk feltétele az elektronikus formában kiállított számlára történő regisztráció, az elektronikus csatornán végzett számlabefizetés, és a számlák időben, a fizetési határidő lejárta előtt történő kiegyenlítése. Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján egyedi flotta tarifacsomag esetén az e-Pack kedvezmény mértékével egyező, 500 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre.

VÁLASSZ AZ EGYEDI FLOTTA TARIFACSOMAGOD MELLÉ KIEGÉSZÍTŐ ADATOPCIÓINK KÖZÜL!

A Megújuló PluszAdat és Megújuló PluszPerc az első hónapban az éppen nyitott számlázási ciklusra érvényes, ezt követően havonta megújul és a havi számlázási cikluson belül ér vényes, amíg lemondásra nem kerül. Az 1 GB egyszeri PluszAdat az aktiválástól számított 30 napig ér vényes, ezt követően automatikusan törlődik. A Korlátlan 24 órás adatopcióval az aktiválást követő 24 óráig korlátlan belföldi adatforgalom áll rendelkezésedre, mely az esetlegesen vásárolt és a tarifacsomagban foglalt adatforgalom előtt, az utóbbira irányadó, azonos feltételekkel használható fel és nem osztható. Roaming környezetben 5 GB használható fel. A Korlátlan 72 órás adatopcióval az aktiválást követő 72 óráig korlátlan belföldi adatforgalom áll rendelkezésedre, mely az esetlegesen vásárolt és a tarifacsomagban foglalt adatforgalom előtt, az utóbbira irányadó, azonos feltételekkel használható fel és nem osztható. Roaming környezetben 8 GB használható fel. Ezek a Kiegészítő adatopciók a My Vodafone alkalmazásban vagy a www.vodafone.hu/belepes weboldalon rendelhetők meg, valamint belföldön és az EU-ban használhatók fel.

CSATLAKOZZ VODAFONE FLOTTÁHOZ CSALÁDTAGJAIDDAL VAGY AKÁR ISMERŐSEIDDEL EGYÜTT!

Keresd kollégánkat: Szabó Beáta 70 350 1994

Tudtad, hogy rajtad kívül 5 barátodnak, ismerősödnek biztosíthatod a flotta kedvezményedet?

A te flotta előfizetésedtől teljesen függetlenül külön ügyfélszámon élhet 5 barátod, ismerősöd a flotta kedvezményeddel.

VODAFONE TV: A TÉVÉZÉS ÚJ GENERÁCIÓJA

Tévézz úgy, mint még soha, új otthoni szolgáltatásunkkal!

Egy helyen érheted el a kedvenc tartalmaidat legyen az egy TV csatornán futó műsor, egy visszajátszható sorozat vagy akár egy YouTube videó.

Személyes ajánló

Műsorajánló neked, egyetlen gombnyomásra! Nem tudod, mit nézz a tévében? Műsornézési szokásaid alapján segítünk választani.

Streaming alkalmazások

Használj olyan népszerű appokat, mint a Netflix vagy a YouTube, már a Vodafone TV-n keresztül is!

Felvételfunkció

Állítsd be a műsorok felvételét, akár távolról is! A 90 órányi tárhelyre még az egy időben futó műsorokat is rögzítheted, és 90 napig visszanézheted Vodafone TV-n vagy az appban.